Huisarts

Geen dag, geen uur, geen consult is hetzelfde. Aan jou om iedere keer de juiste diagnose te stellen. Ontdek wat er zo bijzonder is aan het vak van huisarts.

Kickstart jouw carrière

Ieder kwartier kun je het verschil maken. Het ene moment tijdens het spreekuur en het andere tijdens een spoedvisite of dienst op de post. Jij bent zowel aanspreekpunt als een vertrouwenspersoon. Daarnaast bezoek je mensen ook thuis. Jij vraagt dóór en samen met de patiënt kom je tot de beste zorg.

Op één dag ontmoet je veel verschillende mensen. Zo praat je met een jonge vrouw die ongewenst zwanger is en 15 minuten later zit je tegenover een man die op zijn 65ste nog een kind wil met zijn 30 jaar jongere vrouw. Als huisarts zie je daarnaast veel verschillende kwalen en ziektebeelden. Behandel je ’s ochtends iemand met een knellend abces, ’s middags help je jouw patiënt van zijn heftige benauwdheid af. Je begrijpt; als huisarts heb je een zeer afwisselend vak.

Jij staat midden tussen de mensen. Als huisarts ben je de dokter die er voor iedereen is.

Vrijblijvend sparren met een coach?

Contact

Ja, ik wil:

Huisarts - Voordeel 2 Een grote diversiteit aan patiënten
Huisarts - voordeel 1 Afwisselend werk met complexe diagnostiek en behandeling
Huisarts - voordeel 3 Vrijheid om te dokteren zoals het jou past. Naast het werk als huisarts heb je ook tijd om bijvoorbeeld kaderarts, docent of onderzoeker te worden, en natuurlijk voor je privéleven.

Ins & out van de opleiding

Benieuwd hoe jouw opleiding eruitziet? Ontdek het hier.

Meer weten?

Agenda

11 okt.

Ontmoet ons bij... het Safari Meeting centre Burgers' Zoo Arnhem

Next Level Dokter is aanwezig bij verschillende evenementen op de medische faculteiten. Op 11 oktober strijken we neer bij het Safari Meeting centre Burgers' Zoo Arnhem. Zien we je daar?

23 okt.

Next Level Dokter Collegetour

Kom 23 oktober naar de Next Level Dokter Collegetour! Live op het UMC Groningen of online.