Expertises

Ben jij de next level dokter die droomt van een artsen carrière midden in de samenleving? Wie weet ben jij als arts straks actief buiten het ziekenhuis in de eigen omgeving van de patiënt. Je leert de persoon achter de patiënt kennen en werkt samen met andere (zorg)professionals aan de gezondheid van mensen én de samenleving. Ontdek een wereld aan mogelijkheden.

Next Level Dokter expertises

Arts verstandelijk gehandicapten

Unieke patiënten: van jong tot oud en van licht verstandelijk beperkt tot ernstig meervoudig beperkt. In jouw vak begrijp je de unieke behoeften van de mens.

Lees meer

Lees meer

Jeugdarts

Wil jij het verschil maken in het leven van kinderen en jongeren, en hen helpen gezond en gelukkig op te groeien? Ontdek wat dit vak zo bijzonder maakt.

Lees meer

Lees meer

Arts infectieziektebestrijding

Wil jij de minister adviseren tijdens de volgende pandemie, het aantal soa’s terugdringen of (kwetsbare) reizigers adviseren?

Lees meer

Lees meer

Vertrouwensarts

Word een onmisbare schakel in het beschermen van kwetsbare personen, door alle lagen van de samenleving heen.

Lees meer

Lees meer

Specialist ouderengeneeskunde

Jij bent de expert die kijkt naar de mens in zijn totaliteit. Meestal zijn dat kwetsbare ouderen, maar soms ook jongere patiënten.

Lees meer

Lees meer

Donorarts

Jij waakt over de gezondheid van zowel de donor als de patiënt. En daarmee is jouw werk van levensbelang.

Lees meer

Lees meer

Arts tuberculosebestrijding

Wil jij je sterk maken voor sociaal kwetsbare groepen, zoals asielzoekers, immigranten, daklozen en drugsverslaafden? En streef je ook naar een tuberculosevrije wereld?

Lees meer

Lees meer

Verslavingsarts

Wil je werken in een omgeving waarin somatiek en psychiatrie samenkomen? En lukt het jou om, zonder vooroordeel, te luisteren naar de patiënt, zodat je zijn of haar leven weer op de rit kan krijgen?

Lees meer

Lees meer

Arts medische milieukundige

Maak jij je zorgen over klimaatverandering, wil je iets doen aan de slechte luchtkwaliteit of geluidshinder verminderen?

Lees meer

Lees meer

Forensisch arts

Met jouw medische expertise en betrokkenheid zorg je voor een meer rechtvaardige samenleving.

Lees meer

Lees meer

Huisarts

Geen dag, geen uur, geen consult is hetzelfde. Aan jou om iedere keer de juiste diagnose te stellen. Ontdek wat er zo bijzonder is aan het vak van huisarts.

Lees meer

Lees meer